Nu kan vi stolt meddela att vi utför märkning av båt och motor med Securmark i Jönköping

Fem anledningar till att stöldmärka båten

Funderar du på att stöldmärka båten? Här är några bra argument till varför du ska göra just det.

 1. Internationell databas
  Securmark-märker du båt och motor får varje enhet en unik identitet för en tydlig och säker identifiering. All information om objekten och ägandet registreras i Securmarks internationella databas som polis, tull, räddningstjänst och andra myndigheter har tillgång till.
 2. Rabatt på försäkringen
  De flesta försäkringsbolag ger rabatt på försäkringspremien när du har stöldmärkning från Securmark.
 3. Preventiv effekt
  Synliga Securmark-märken på båt och motor har en preventiv effekt. Det är också en av anledningarna till att försäkringsbolagen ger rabatt på försäkringspremien (se punkt nr 2).
 4. Kvalitetssäkring
  När du ska sälja båten är det en kvalitetssäkring för köparen att båten är Securmark-märkt. Då är både båten och motorns historik känd och kvalitetssäkrad av Securmark.
 5. Rekommenderas av polisen
  Polisen, både i Norge och utomlands, har tillgång till Securmarks databas. När polisen ger råd om stöldskydd av båt, nämner de alltid FG-godkända märkningssystem som en del av rådgivningen.

Priser

Utombordsmotor – 1490:-

Båt under 5M – 1490:-

Båt under 5M med motor – 2290:-

Vattenskoter, snöskoter eller ATV – 2290:-

Båt m inombordare – 2790:-

Båtpaket (båt över 5M med motor) – 2790:-

Stöldmärkning av båt med motor

Securmark förhindrar stöld. Varningsdekaler, graverade ID-nummer och tusentals pyttesmå micromärken gör dina värdeföremål värdelösa för tjuven.

STÖLDMÄRKNING AV EN BÅT MED MOTOR BESTÅR AV:

1. Dold märkning

Tusentals av unika ID-micromärken sprayas i hålrum på båten och motorn. Micromärkena är omöjliga att ta bort för tjuvar. Ett micromärke räcker för att ta reda på vem som äger båten och motorn.
Polis, tull och våra återförsäljare har utrustning för att hitta micromärken och bevisa rättmätig ägare av båten och motorn.

2. Synlig märkning

Ingraverade ID-nummer och synliga varningsdekaler visar att båten och motorn är stöldmärkta med Securmark och inte låter sig bli stöldgods. ID-numret sätts på ett antal platser på båten och motorn.
Ingraverade ID-nummer och varningsdekaler har en preventiv effekt. Vi sätter på ett antal ID-nummer och dekaler på båten och motorn. Dessa är väl synliga och svåra att ta bort.

3. Uppdaterad databas

ID-nummer lagras tillsammans med ägarinformationen i Securmarks uppdaterade databas. Polis och tull kan snabbt hitta den rätta ägaren om båten skulle komma på avvägar.